Přidat odpověď
Nemám žádný stálý zdroj inspirací, spíš tak různě na co narazím. Úplně nejraději mám takový ty lidový recepty, co frčí třeba na mimibazaru, takový ty co dům dal a na co stačí peněženka. Jednou jsem tam zkusila recept - na osmahlou cibulku se hodí vepřová konzerva a prohřeje se, až se rozdrobí a smíchá se to s nakrájenými syrovými bramborami a syrovým kysaným zelím a dá se to péct. Je to hrozná mňamka a dělám to opakovaně, přitom jsem na jiných stránkách v diskuzi četla děsnou hanu právě na tohle jídlo a na celý mimibazar. Není to tak, že bych nevařila pořádná jídla nebo občas nepoužila nějakou lepší surovinu či potravinu, ale při tý frekvenci a množství vaření je člověk rád, že uvaří rychle, úsporně a občas vnese nějaký nový nápad. Mě třeba moc chutnají takový ty staročeský regionální recepty, to jsem si koupila i kuchařku např. lepenice, jihočeský bác, zelňáky, grenadýr marš, škvarkový placky.... Už úplně slintám.
Předchozí