Přidat odpověď
Ovoce a zeleninu myju tak nějak normálně, žádné extra triky s tím nedělám. Voda a a oschnout
Víno, někdy celý trs a někdy to otrhám.
Meloun umyju, pokud je od hlíny. Jinak ho jen utřeme čistým hadrem, než ho rozkrojíme.
Banán nemyjeme a neznám NIKOHO kdo by to dělal.
Citrusy, taky nemeju.
Bobule: maliny, ostružiny, borůvky, maliny a jahody. Většinou po utržení hned sním z keře do pusy.
moje babička s dědou razili heslo, nevíš po čem ztloustneš a mylo se to jak tu někdo psal v deštovce- mrkev a už se jedla.
Děda se dožil 92let. nepamatuju si, že by měl kdy rýmu a podobný nemoce. a my taky nejsme moc nemocný.
Jinak nyní když se kupuje mražená zelenina, tuhle jsem kupovala jahody na knedlíky, tak se to taky nemyje.
Afty se mi dělají při viroze z teploty a to i té zvýšence 37C. Zmizí když sním kvasnice a nebo játra a zaleju to vitamínem C do druhýho dne.
Synovi se dělali když měl nějakého vitamínu málo. Taky stačilo udělat játra na cibulce a druhý den neměl NIC.
Takže je mám spojené s nedostatečně vyváženým jídlem.
A co vyloženě nesnáším. Když někdo cpe půlku banánu do krabičky ke chlebu a nebo jablko na kousky taky do té samé krabičky, nesnáším jak to tím načuchne.
Předchozí