Také bych řekla,že kluci rostou tak do těch dvaceti. Syn nebyl prcek nikdy,ale kolem takového cca 12-13 se zakulatil a doktorka mi říkala,abych se připravila,že příští rok vyroste třeba 20 cm. A měla pravdu. Kromě tohohle období byl syn vždycky hubený takže tenkrát se asi tělo připravovalo na ten rychlo růst. Dnes má můj chlapeček nějakých cca 188 cm. Manžel má 186 a syn je vyšší. Muži u nás v rodině mají převážně kolem těch 186. Jen jeden jediný je malý kolem 168.170 cm. Ale to je možná tím,že je poválečné dítě a nebylo tolik jídla. Dcera rostla nějak průběžně. Má tak 170+-. Je vyšší než já. Já jsem prcek 166 cm a to už jsem fakt narovnaná,že to víc nejde. :-D Zůstala jsem největším prckem v rodině. :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.