Poporoste podle toho jaké má genetické dispozice. Můžete skočit nechat změřit na ortopedii. Měří se kosti v ruce tuším předloktí. Máš Dr tvrdil že dítě c.1 bude mít přes dva metry a ano mezi 17 a 19 rokem dosáhl výšky 203 cm. Já jsem poslední měření absolvovala na zakldce a z mých tuším 174 nebo 178 cm mám 180 určitě protože dítě C2 toužící být vyšší má 176 cm a je menší. Jinak dítě C 1 melo ,, odpuštěny,, tělocvik už od základní školy a pokud nebudu počítat plavání a cvičení na záda, které stejně flakalo tak bych to moc s tou fyzickou aktivitou do jednoho pytle nestrkala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.