Syna to ovlivnilo hodně a tvrdit opak by bylo hloupé.
Je jedináček, zachraňuje ho náš pes, který ho nutí k pohybu venku. nemám jinak bohužel páky na to, abych donutila 14-letého kluka jít se procházet, samotného... s rodiči už kupodivu nechce...
A řeči některých tady mě opravdu nadzvedávají ze židle ....zodpovědné je nechodit do školy, ale jinak se pro jejich děti nic nezměnilo - chodí s kamarády ven / JAK TO ?? Víc jak dvojice není povolená ani venku !!! /, zvou si kamarády domů a naopak...ALE TOHLE NENÍ dodržování nouzového stavu, že ???
Protože potom to tedy nedodržují ani jejich děti a tím pádem chápu, že nemají problém.
Můj syn se vidí se spolužáky pouze online, nejsem z toho nadšená, ale puberťáci rezignovali a stačí jim to...rok zpátky ještě nestačilo, teď už jo.
Takže já jeho kontakty spočítám na prstech jedné ruky - já, otec, pes, babička a dědeček. TOŤ VSJO...
Jo, občas ho pošlu do pekárny nebo lékárny, tak potká prodavačku...
Takže nebudu se tvářit, že se nic neděje, protože mýmu dítěti se děje.
Prostě v tomto věku jaksi nepůjde bobovat s malými dětmi, je to trapné....nepůjde na procházku jen tak, nebaví ho to...naštěstí chodí se psem a to ho baví...
Je to zoufalé, furt sedí jenom u PC....já to nesnášela už před touhle situací, ale teď to nabralo ty správné grády...
Dříve by tady většině vadilo dlouhé koukání do počítače, teď je o.k. a vlastně v pořádku...