Jako my nizkoprijmovi úplně nejsme, ale taky bych ho hned nevyhazovala. Nechápu, co by se mělo stát, když se vyvěrá a použije opakovaně. Asi mě něco dokáže přesvědčit, že je to fatální chyba, ale zatím na mě ten argument nikde nevyskocil. Teda, moc jsem po něm ani nepatrala, tak třeba mě to minulo. Chápu, že je v něm po čase prach, ale snižuje se nošením druhý den nějak ochranná funkce proti virům nebo ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.