A co dokresluje tuto obskurní tragickou situaci: Jelikož mi umřel bratr (covid pomohl), tak chtěl můj muž koupit pro svoji mamku kondolenci ( ona je stará škola, hodně na to dá. Navíc mi to prislo lepší, než aby tchyně moji mamce volala a kondolovala po telefonu.) Kondolence je ale papírnictví a i když ho mají v trafikách , nesmí ho prodat. Tak muj muž a prodavačka společně spáchali trestný čin a tajně si předali peníze a kondolenci tak, aby nebyli v záběru kamer. To už je fakt tragikomedie. Žiji v kraji, kde raketové vystřelil výskyt v automotiv v Tachově a Stribre. Ale fabriky proste nezavreme a nezavreme. Představám chtít žít v tomto state.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.