Já kroupy dělám jako normální přílohu k masu většinou nebo do polívky. Nebo pak zapečené, klasika kuba nebo jsou dobré s luštěninama. Zapíkám je normálně v troubě, v pomaláči by to asi teoreticky šlo taky, ale zkušenost nemám. Jako rizoto mě to moc neoslovilo, ale to bych je asi teda slila a smíchala se zbytkem ingrediencí připravených na pánvi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.