| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"se hroutí a ještě pije."
- působíš dojmem, že se hroutíš a jsi šílená strachy - piju, abych nemusela myslet na covid - už nikdy neuvidím moře - pojďte si posílat fotky moře - s cestováním je konec - bojím se že umřu já, manžel, dcery i vnoučata - známá v Itálii je s covidem v nemocnici - na covid už umřel ten a ten známý.... sorry, takhle tady nikdo nevyšiluje

"MMCH neměla jsem sklenku už 14 dní."
- to ti chválím, jen tak dál

"Včera jsem si povzdechla nad zvýšeným počtem dětí s Covidem"
- s dovětkem, že se bojíš o vnoučata, že umřou

"neprozřetelně jsem se zmínila, že hlídám vnuky i vnučku, bylo mi řečeno, že mám jít ven, malá má rýmu a její maminka si výslovně nepřála, aby chodila ven, má neblahé zkušenosti se záněty stř.ucha u své sestry, taky špatně, rýma - chodit ven,"
- různí lidé ti tady psali různé zkušenosti, také bych na tvém místě respektovala přání matky

"dítě s rýmou nedávat babičce"
- obzvlášť v dnešní době dávat babičce na hlídání nemocné dítě mi jako 2x dobrý nápad nepřijde... co když je ta rýma projevem covidu? Nakazila by tebe, manžela i bratrance. Ještě kdyby to dcera nutně potřebovala, šla by třeba k lékaři, tak bych to pochopila, ale kvůli barvení vlasů? Obarvit si vlasy přece lze i s batoletem v domácnosti.

"tedy dcera je debil"
- že je tvoje dcera debil tady píšeš jenom ty, já ji neznám, takže necítím potřebu se k její inteligenci nějak vyjadřovat

"Tak co vlastně chcete??????"
- jestli chceš zadat anketu s otázko - co si Rodina.cz přeje, aby Zufi dělala, doporučuji samostatné téma, tady to nejspíš zapadne

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.