Len, tak to zkus z rozmačkaných horkých brambor, udělá to jednolitější hmotu. Normálně uvařím oloupané brambory, sleju a rozmačkám šťouchadlem. Nechám zchladnout, abych do toho mohla hrábnout rukou, mouka, sůl, vejce, pořádně prohníst a jsou hutný eňoňuňo Po uvaření je teda ještě lepší nechat je nějakou dobu stát, ještě se zpevní. Mám je konzistencí jak tchyně z prášku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.