já jsem včera dostala tento https://www.kavovary-delonghi.cz/kavovary-delonghi/eshop/3-1-AUTOMATICKE-KAVOVARY/0/5/34-Kavovar-DeLonghi-ECAM-22-110-SB
dá se nyní sehnat za cca 8,5 tis.
použití jak říkáš, po kávě toužím jen já, a to 1x, výjimečně 2x denně, moc návštěv k nám nechodí, ale pokud ráda bych jim uvařila kávu jinak než rozpustnou a našlehala jsem v tom dneska teda holkám mlíko na kakao v kuchyni vypadá krásně
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.