Mariko, natáčelo se to tuším v lednu? Tak o pozornost jde, ale takhle funguje celý svět celebrit. Ale myslím, že krom toho chtěla prostě říct svoji verzi jako určitou terapii. Bulvár jí dost tahal a ona evidentně tu obvyklou strategii paláce k ničemu se nevyjadřovat nedávala. Ono to umí být strašně frustrující, když se většina toho, co se tě týká, podává strašně překrouceně a nesmyslně. Mně to třeba taky dost štve, naučila jsem se držet si odstup, pokud jde o práci, ale i tak mě občas média vytočí. Ale zažila jsem to i v osobní rovině a to je ještě jiný level.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.