Kambala mi taky chybí. Byla to moc fajn ženská. Kdo s ní jste v kontaktu posílám pozdrav. Chybí mi koulicka? Ta co psala o kočičím komandu. Jinak nemám až tak přehled. Témata jsou fajn. Kolikrát se zasmeju a poucim o tom, že jsem stále normální. Viz některé příspěvky, o kterých se holky bavili jestli se tu krade do novinek 😁😁. Vadí mi když se holky mezi sebou zbytečně hádají. Naučila jsem se přeskakovat. Rodina mi pomáhá třídit myšlenky a náhled na to, že může být i hůř.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.