Mam ho rada i jako tobouleh - i když ten má byt správně z bulguru. Takže hoooodne listové petržele, máta, olivac, citron nebo raději limeta (vymackat stavu), a trochu rajčat.
Jinak kdZ mi zbyde bolonske ragu, tak ho zamrazim a pak kdZ se hodí, udělám s kuskusem.
Jinak ho jíme i s tunakem a varianty všeho, co tu holky psaly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.