No já jsem ve zdravotnickém zařízení, sice z 80% kancelářská práce, ale kolegyně má dítě školkové, čili je a bude doma dlouhodobě. Nikdo jiný mě nazastoupí. Přeci nedám kvůli škole výpověď, jinou takovou práci v oboru bych v regionu nesehnala. Manžel taky doma nezůstane, jednak z finančního hlediska a taky pracuje v kritické infastruktuře. Navíc i jako chlap nemá na to učení nervy a uvztekali by se u toho oba dva. Doma je se synem patnáctiletá dcera, ale ta má na starosti vlastní vzdělávání (má školu ve stejnou dobu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.