Přidat odpověď
Věříte tomu?
Četla jsem rozhovor s poslance Dolejšem, byl testovaný antigenním testem, který vyšel negativně. Covid mu odhalily až hlubší testy, kdy už nemoc byla rozjetá. I naše vlastní zkušenost, kdy u syna v práci dělali antigenní testy a kolegovi, který se necítil dobře, vyšly negativní. Chodil tedy dál ještě nějaký čas do práce a nakazil dva další kolegy a syna, který nakazil nás všechny. Proč se vlastně testuje, když je jasný, že je někde chyba, že ty testy nefungujou. Jen vzbuzují falešný pocit, že je člověk zdravý. Z tolika provedených testů jen zlomeček pozitivních. Proto tedy budou teď muset testova i firmy nad 10 zaměstnanců a časem i mikrofirmy a OSVČ... Cpát peníze do nefunkčních testů. Pod článem v diskuzi kopíruju pár názorů.
Pozitivní antigenní test jsem jako sestra v našem zařízení viděla jen jednou, a to u suspektní klientky. Jinak všem, klientům i zaměstnancům, neustále vycházejí negativní, a že jsme jich udělali několikset. Pak když pošleme klienta k hospitalizaci, tak je samozřejmě pozitivní. I mě vyšel negativní a to už mi nebylo dobře. PCR pozitivní. Antigenní testy, to je jak když vezmete peníze a hodíte je do kanálu.
U nas ve velke firme mame po dvou kolech testovani jen jeden pozitivni test.Jak rikate,nekdo potreboval vytahnout ze statu penize.
Předchozí