Syn má trojku opatření, 6.třída, byla jsem donucena u něj sedět - ale jistí mě asistentka a je možnost se k ní připojit na offline hodiny a učivo dovysvětlit. Ale chytil se a tím, že je zvyklý odjakživa více pracovat a chápe že musí, s ním mám menší "školní problémy" než s jeho dvojčetem sestrou, která má jedničku opatření. Úplně je demotivovaná a na dně. Komunikuji často s PPP - nejen já mám pocit, že se na děti které potřebují dopomoci zapomnělo. Kdyby alespoň rodiče dětí nad deset let které mají opatření z PPP mohli čerpat v případě potřeby ošetřovné, že. Co si budeme vykládat, jak vypadá u špatně se soustředících dětí distanční výuka po roce....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.