Nám z toho moc chutnají plátky s "umělou svíčkovou" v papiňáku - maso nakrájet na plátky, osolit, obalit v mouce a rychle osmahnout. Vyndat z pánve. Na dno papiňáku dám nepřilnavou síťku, na to maso, zasypu mrkví a petrželí a celerem (ten být nemusí) nakrájenými na kolečka, podliji vodou, osolím a zavřu papiňák. Počkám, až vyběhnou 2 proužky, podusím 10 minut, nechám vychladnout. Pak už jen vyndám maso a zbytek rozmixuji se zakysanou smetanou. Je toho kotel a je to strašně dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.