Nech ho být. Moje rozmaríny na zimovišťi u citrusů také kvetou, ničemu to nevadí. Přes Vánoce přijela rodina bydlící v Řecku a přivezla fotky nádherně nakvetlých rozmarínů. Tak asi teď mají sezonu. Dala bych ho někam do chladu a více neřešila, pokud nemáš chlad, počkala bych až se trošku oteplí, konec týdne už má být lepší a vystrčila ho ven, někam pod pergolu na kryté místo. Já mám dva píchlé už kolik let ve skleníku a zimují v pohodě, akorát ty ještě nekvetou.
Tady bavím se o studené Vysočině, na Moravě to asi funguje jinak, u nás rozmaríny bez nějakého zimního krytí nepřezimují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.