| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no je to hodně přitažené za vlasy, ale pár pravdivých šprochů tam je, alespoň za mě
- obezita - nejen on, ale i v médiích byla z nemocnic řada reportáží (nedávno myslím z Jihlavy), že 80% pacientů je obézních, osobně znám pár lidí, kteří se corony ve vztahu k obezitě tak bojí, že začali se svou váhou něco dělat, až teprve corona jim přišla jako to správné riziko s tím něco udělat

zcela subjektivně (neplatí to obecně) to také vnímám tak, že se omezuji nejvíc já a moje děti, aby si moji (zdůrazňuji moji) důchodci dál žili tak jako předtím /přibyla jim jen rouška) a zcela pokrytecky říkám, že bych raději dala jejich dávky očkování učitelkám, aby moje děti mohly do školy

a nesouhlasím s tím (jak píše třeba 1kulička), že vláda rozjela epidemii. Jako jo vláda udělala spoustu chyb a nelogičností, ale i nyní po roce epidemie, kdy je i největšímu blbci jasné, že je to na každém z nás musí policie rozhánět mejdany v zavřených restauracích, ale může za to vláda, to mi trošku přijde nefér
očkování je blamáž, s tím souhlasím

naopak nesouhlasím s přirovnáním ke starému autu a že je to chřipka a že by lidi stejně umřeli

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.