Přidat odpověď
Předesílám, že jsem Babiše a Zemana nikdy nevolila a byla jsem příznivkyní Milionu chvilek, to aby mě nikdo nepodezíral, že vládě fandím a omlouvám ji. Dále chci připomenout, že vláda je obrazem svých voličů, vpodstatě máme vládu, kterou si plus mínus zasloužíme.
Chápu, že naše vláda v čele s Babišem udělala hodně chyb, prvotní, která nastartovala raketový růst epidemie v Česku bylo rozvolnění po prázdninách. Pamatuji si ale diskuzi zde na rodině, jak jste tu nadávali na nošení roušek a Babiš jako správný populista lidu vyhověl. Další chybou bylo uvolnění před Vánocemi. Pak epidemii zhoršila britská mutace. Chápu, že všechny normální lidi omezení s..e. Jinou možnost v boji proti pandemii než trasování, roušky, sociální distanc NEMÁME. Když se epidemie rozjede, pak zbývá lockdown. Může se nám to nelíbit , ale je to tak. Teď nám pomůže očkování, nevím proč to nejde rozjet rychleji.
Chápu, že Babiš jako populista a chaot nadělal v pandemii spoustu chyb. Blatný se myslím snaží, i když udělal asi taky pár přešlapů.
Při nadávání na vládu bychom bychom přitom zapomínat, že pandemii zavinila Čína, alimentární zvyky jejich obyvatel, kruté zacházení se zvířaty, farmy s divokými zvířaty, hrozná hygiena, zatajování začátku epidemie lži, které zavinilo, že se covid rozšířil do celého světa.
Předchozí