Spíš mě před časem zarazilo, když jsem zjistila, že ty tábory po válce fungovali některé dál. To pro mě byl fakt šok.
Jinak u Pardubic se o těchto táborech vědělo docela dost. Dědovi bylo za války 19.
Z toho jsem byla naprosto v šoku.
A jak koukám na ty dokumenty na Viasat history. O historii 1900-2000 máme ze školy malinké znalosti, prakticky se to neučí. Proč? To nechápu. A to co nás učili byl jeden nesmysl za druhým.
Po tom co vyzkoumali DNA lebek pravěk. Určitě bych zrovna toto ocesala na minimum. Všechno je jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.