Tak s černochy se mi to nestává, ale s bělochy hodně. Hlavně když je vizážisti stylizují do jednoho dobového stylu, i třeba ty moderní sestřihy, ženský mají stejné líčení - fakt je pro mě to pro mě těžko zapamatovatelný a několik dílů si je pletu. Max rozliším krásná černovláska versus krásná blondýna - víc ne :) No a nejhorší je asi s asiaty, třeba Marco Polo mi dal zabrat, ty konkubíny mi přišly všechny stejný, chlapi se dali jakž takž rozlišit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.