Koníčku, tak to vypadá, že naše domky mají opravdu dost společného
, i naše kuchyně...taky nemám ráda moc zbytečných spotřebičů - je pro mě jednodušší, ušlehat sníh ze 3 bílků v tom ručním "válcovém" šlehači, který pak opláchnu, hodím na odkapávač a nemusím zapínat žádný přístroj...i těsta jsem zvyklá zadělávat ručně, ponorný, nebo metličkový mixér používám akorát na pár věcí - na omáčky, rozmixování části polévky místo zahuštění, bramborová kaše, šlehačka....třeba většího robota máme, ale leží tu zaprášený už dost dlouho, v běžném provozu ho prostě nevyužijeme a to vaříme a pečeme pořád...takže v kuchyni mi ze spotřebičů naprosto stačí sporák, trouba, lednice, rychlovarná konvice, ten tyčový mixér a na občasné ohřátí něčeho, co se špatně ohřívá na sporáku, využijeme občas mikrovlnku...ale i té se možná časem zbavíme
.
Akorát na šuplíky u kuchyňské linky mám názor jiný, ty naopak chci a těším se na ně...třeba i proto, že manžel přece jen není úplně zdravý a sehnout se a hrabat něco ve dvířkách, navíc třeba vzadu, je pro něj dost problém už teď...takže to bude určitě velké ulehčení, navíc on vaří možná i častěji, než já
. Dvířka budou jen u těch 2 horních skříněk, jinak dole všude šuplíky...