Mám 2 nástavce, ten válecí (taky na lasagne) a pak ten nejjemnější řezač na špagety. Funguje to luxusně (tedy ty nástavce), ale: - těsto je tak tuhé, že to ten stroj nedá a musím se s tím mordovat v ruce - je potřeba mít v kuchyni dost místa na rozvěšování plátů a špaget.
Říkám si, že jsem si měla koupit ten protlačovací nástavec na krátké těstoviny. Není potřeba tak tuhé těsto a je to hotové rovnou. Zatím jsem se nedostala ke koupi a vlastně ani nevím, co koupit, když mám starý typ robotu (starý KW Major).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.