| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak pařba "před nástupem do škol" byly spíš normální máje, ne?
Nebo je někde tradicí pařit před začátkem školy? V životě jsem o tom neslyšela...
Jinak já teď v místech s větší koncentrací lidí byla akorát v zoo Praha a Plzeň, tak dospělých se zakrytou pusou bylo podle mě v Praze tak 50 %, dětí max 10 %. V Plzni ještě míň, tam se s respirátorem prošlo akorát tak kolem pokladny.
Ovšem největší promořovačku jsem nedobrovolně absolvovala včera, kdy jsem zaskočila na večerní mši, limit 15 lidí, ten byl v pohodě dodržen. Akorát že od 19:30 se tam v té samé kapli konaly pravoslavné Velikonoce. Takže v 18:30 přišlo cca 30-50 asi Rusů/Ukrajinců, nevím. Narvali se dovnitř, všechno jim bylo jedno. Proč jdou hodinu předem, to moc nechápu, a příjemný do nebylo, bylo to jak v narvaném autobuse. Kdybych mohla odejít, tak bych to snad udělala, ale znamenalo by to prorvat se davem u vchodu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.