Penny mělo jeden čas moc prima sbírání bodíčků na jakousi prodejnu, dal se tam sehnat nákupní vozík, pokladna, prodejní pult, zboží (= zmenšené krabičky skutečných obalů). Jenže ta akce trvala moc krátce a málokdo měl šanci nabírat dost bodů. Mně se to moc líbilo, bylo to poučné a didaktické zároveň, akorát to byla jednorázovka, co už se pak nikdy neopakovala. Škoda, protože Albert má akce na Lego opakovaně a vždycky má velký úspěch.
Já jsem teda kromě gamblerství jezdila ještě na dohodu kontrolovat supermarkety jako Mystery Shopper. Dělali jsme hlavně Billu a Penny, občas i něco jiného, třeba McDonalda (ti mě naštvali, protože jsme měli upozorňovat na nedostatky, já napsala, že mají špinavou zeď na chodbě u WC a měli by ji vybílit, načež oni odpověděli, že to v tom případě není jejich WC. Absolutně nesnesli kritiku, i když byla oprávněná. Tím u mě teda hodně klesli, frajeři jedni americký). Akční rádius jsem měla po cca třetině Čech, běžně jsem jezdila i 100-150 km od domova. Bylo to docela zajímavé. Jeden čas jsme dělali i banky, hlavně Českou spořitelnu a Komerčku. Tyhle kontroly mě bavily moc, hlavně to, že při odhalení bych skončila. Já hrála takovýho blbce, že jsem vždycky prošla až do finále
. Pamatuju, jak jsem se v České Spořitelně v posledním kole sama přiznala, načež paní vykulila oči a řekla, že jsem ten den už pátá
.