Jsem zásobovací typ (zejména od času lockdownů), ale taky ráda ušetřím. Takže jsem právě objednala 5 farmářských kuřat v akci (ušetřila jsem asi 2 stovky), protože už zbývá jenom jedno a teď přemítám, jestli se to všechno vejde do mrazáku. Pořád tam mám asi 15 obřích baget, nějaké ty vepřové panenky, porce lososa, kus husy, pár chapadel, pytel pain au chocolat, z loňské úrody ze zahrádky dojídáme na ohni pečený lilek a ratatouille. Z nákupů v Itálii ještě zbývá pár pytlíků špaget, asi 4 litry olivového oleje a naložená sušená rajčata.
Kdyby vypnuli proud, mám venkovní kuchyni s plynovou bombou, voda teče před barákem, ale mám vyčitky, že jsem ještě nedokázala zajistit generátor.
Ve skleníku je zasazená hromada rajčat, ředkvičky a saláty mi přerůstají přes hlavu, postupně se sem řítí se všech stran sazenice paprik a lilků, medvědí česnek se rozrůstá, rybízy začínají kvést...
Prostě se snažím udržet nezávislost baráku na vnějších podmínkách na co nejdelší dobu. A pak sedíme a jíme