TaJ, mňa až štve, keď to čítam!
No jasné, že máš pravdu, to sa vie, ALE - niekto (TY) to prosto nedokáže, no! Alebo myslíš, že to možem nejak ovplyvniť, že sa možem zmeniť?
ZASE som stratila lístoček s termínom k zubárke. Normálne som si už našla vychytávku že si ten termín hneď na telefon odfotím, ale ja som mala nezvestný aj mobil práve v ten deň, a tým pádom som si ten lístok nevyfotila.
Po operácii som dostala recept ale jak som bola mimo a ubolená a ubulená, tak som ho dala - bohvie kde. A bolo strašne pracné sa k nemu znovu dostať.
Manžel mi včera - nechápem prečo! - zveril do rúk ročný výpis na dochodok - vraj "Odlož to prosím.." Akokeby ma nepoznal!!! Už som prešla 2 šuplíky, box i kufrík. Už i do chladničky i mrazničky som pozerala!
V Lidli som bola reklamovať lampu. Vedúci dlho nechodil a už som nevydržala stáť na boľavej nohe, tak som odišla. Bez lampy!
Keď som sa pre ňu vrátila, už na tom pultíku nebola.
A úplne bežne sa mi stáva, že si naložím nákup (je jedno či košík/vozík/krabica), niekde to odstavím/položím, trošku od toho odbehnem a potom to mám problém nájst! A niekedy fakt velký problém.
Radšej už nejdem pokračovať...