Okolíku, vepřové maso děláme v papiňáku a v mrkvi se dá dělat i kuřecí
. Jinak tedy to, že přivedu vodu k varu, to neberu jako součást vaření...dám ji vařit a zatím si připravuju to ostatní...a nebo kdybych ji uvařila ve varné konvici a nalila do hrnce, tak to bude za chviličku, takhle zalévám třeba orestovanou zeleninu, když dělám polívku, začne se to pak vařit hned dál... A jinak na ty nudle s mákem stejně nic jiného, než ty těstoviny, připravovat nepotřebuju...mák mám v zavařovačce, přisypu cukr, protřepu...než se uvaří těstoviny, tak rozpustím máslo a je to
. Nebo když dělám omáčku na špagety z mletého masa...než se uvaří těstoviny, tak v pohodě osmahnu maso s cibulí a česnekem, dám na to protlak, podliju, okořením oreganem a jakmile se dovaří těstoviny, tak můžeme jíst...