Vítr, to já netuším, k udění zeleniny tekutým kouřem moc informací není, spíš to maso a nebo se teda dáva rovnou do celého jídla. Asi to chce trochu experimentování. Zkusit třeba nějakou jen upéct, jestli to bude dobré. Ale jestli můžeš udit klasicky, tak na to jsem narazila vícekrát, chce to jen ty štěpky a mít kde udit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.