Nemám žádnou psychiatrickou diagnózu a přesto jsem se svou psychikou bojovala. Fyzicky mi nebylo nic moc. S psychikou jsem bojovala.. Vratila jsem se zhruba na pul cesty po rozvodu. Před Covidem bylo všechno dobré. Pak se mi zas na čas vratily moje předrozvodové stavy. A teď trpim tím, že mě nic nebaví. Ani veci, co mě driv bavily. A celkově se prakticky do všeho nutím. Leky neberu, ale nesmí už nic přijít.
Dobré bylo, ze jsem mohla pracovat pri nemoci z HO. Což byla záchrana. Kdybych byla odřízlá i od práce, asi by to bylo ještě horší.
Celá léta jsem si myslela, jak jsem odolná, ale vlastně človek nikdy neví..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.