Přidat odpověď
já city chovám , asi jako když najdeš zraněné zvířátko a vypipláš ho. Do mojí "péče " se dostal , v momentě kdy byl v podstatě opuštěn , bez bytu ( ten s přítelkyní rekonstruovali a pak na to zůstal sám a musel hledat ještě nějaké provizorní bydlení ) a v práci ( nové,náročné ) byl ve zkušebce ( přešel z jiné divize korporátu), kdyby ho vyhodili nemá z čeho splácet hypo..... ....asi jsem ho v tom nemohla nechat...ale ted´je to mladý ,zdravý, velmi dobře vypadající mladý muž s dobrým místem , platem a smlouvou na neurčito.....ano, zasloužil se nejvíc sám, ale moje podpora k němu byla velká ....ale ted´už ji nepotřebuje
A ted´co ? Přátelství to není , soukromě se nestýkáme, nepíšeme si , nic.... ústup do kolegiality se jeví jako nejzdravější postup. Ale mám mu to nějak sdělit? Doted´jsme si psali, já se zajímala, jak pokračuje jeho rekonstrukce, jak zvládá nové projekty ...a ted to utnu....Nevím jak tento vztah vnímá on, ale nerada bych aby měl pocit , že po přítelkyni ho přes palubu hodila i "kamarádka" ( ale asi si fandím ... ) Mám mu říct " Od ted´takhle už ne anebo to nechat přirozeně vyšumět ?
Předchozí