| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sněhulko, člověk se nesmí dát. Hledala jsem dlouho dětskou doktorku, které nevadí, když se ptám. Kdyz chci u dětí, sportovců čas od času zkontrolovat krevní obraz. S horečkama k ní chodíme zřídka, ale většinou po třech dnech, když trvají a ona automaticky dělá CRP a výtěry.
Praktického lékaře ale hledám těžko. V rodném městě jsem měla takového rodinného lékaře a byly jsme zvyklí, že nás opravdu prohlídnul důkladně, kdyz jsme tam co dva roky přišli na kontrolu. To v městěstě, kde žijí nyní nemohu najít. Vždy skončíme na tom, ze jsem vyťížená žena se třemi dětmi, tak musím být unavená. Jenže je únava a únava. Naposledy mi na závratě napsala 3 týdny neschopnost aniž by mě poslala na nějaké vyšetření. Po týdnu jsem ji šla poprosit aby mě napsala k neurologovi a na ušní. Nebyla jsem schopná si dojít sama ani na záchod. Dostala jsem vynadáno, že do nemocnice bych šla téměř na jistou smrt kovidovou. Zavolala jsem si do nemocnice sama. Šla jsem hned na vyšetření. Třikrát se mnou švihli o postel. Zbavili mě vertiga - zbloudilého krystalku v uchu a bylo dobře. Žádný kovid jsem nechytla. Na Neurologii jsem byla v čekárně objednaná na čas a seděla jsem v čekárně sama a stejně tak na ušním (můj děda nechodí už přes rok nikam na kontroly, bojí se, aby se nenarazil v nemocnici). Prostě se člověk nesmí bát se ozvat a nebo si ta vyšetření prostě vydupat.
U stejné doktorky se nedovolala vyšetření ani moje bezpříznaková kolegyně. Je ale astmatička. Šla teda sama do nemocnice, tam si na příjmu vyslechla, ale nedala se odradit. Na retgenu jí našli počínající zápal plic a v krvi trombózu. Hned si ji tam nechali. Ona už je důchodový věk. Naše doktorka jí řekla, že kašle každý při kovidu.
Manžela odmítla prohlédnout protože měl horečky a on měl streptokoka v pooperační ráně. Málem mu uřízli nohu než jsme se dostali do nemocnice. Protože na kovid testy nemohl neb je absolvoval před 80 dny, tak může až po 90, bohužel a bez testu ho nikdo neprohlédne, bohužel.

.. tak asi takový mám pohled na naše zdravotnictví. Kdyz se nedáš a jsi trochu huba prořízlá, tak máš šanci nedostat se do statistiky zemřelých na kovid.
Uz jsem tu psala, jak mě vloni nechali 12hod čekat se synem v bolestech v nemocnici bez jídla a pití, které prostě nyní v nemocnici nepořídíš. Nikdo ti nic neřekne a neb jsme byli podezřelí, ze by mohl mít kovid nesměli jsme nikam a ani manžel za námi.

Vím, jak se k nám chovali, kdyz syn začal mít záchvaty po očkování. Kdyz nám jednou upadl do bezvědomí tak, že jsme ho nemohli probrat a nepobral se ani záchranářům. Byli jsme na horách a kdyz jsem se vrátila do chaty, líčila mi paní majitelka pensionu, jak měla dceru, která byla celý život zdravá, nikdy neměla ani teploty, neštovice, nenormálně zdravé dítě. V 18 letech ji začalo bolet koleno a za půl roku podlehla rakovině.
A to si tak nesu, že je prostě zdravé a normální mít občas teplotu i horečku, rýmu, kašel a nebo neštovice. Je přibližně stejné riziko, že bude mít dospěly nebo dítě problémy nebo následky, jako že bude mít problémy s očkováním, pokud se nejedná o smrtelnou chorobu. Nejsem proti očkování. Jsme normálně proočkovaní až na syna, který má problém s aditivy.
Věřím na přírodu, psychiku a že jako lidé nemůžeme porazit všechny živly světa a neměli bychom chtít ovládnout přírodu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.