TaJ, já jsem to jednu dobu taky tak dělala (ne na ubrouskách, ale třeba pečicím nebo jiném papíře), ale talíře zase jsou praktické v tom, že mají tu "prohlubeň" a mouka/strouhanka se pořád nerozprskávají. Takže jsem se k nim zase vrátila. Kdybych obalovala 2-4 řízky, tak dobrý, ale dělám jich většinou víc (i když jsme "jen" 4), pro obalování žampionů nebo květáku používám dokonce misky, aby byl materiál dost "hluboký", jde to pak rychleji a s lepším výsledkem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.