Konzervo, šla jsem ten salát speciálně udělat. 300g salátu 6 minut včetně utření dětské prdelky, která si zrovna vzpomněla
Mladé zelí, okurka, rajčata, ředkev, pórek, opražená slunečnice, sůl, olej, citron. Oplachovala jsem rajčata a oškrábala ředkev, zbytek nachystán při předchozím používání, slunečnici strkám do vypnuté trouby po chlebu a pak už jen hrábnu do krabičky. Ono celý rychlý vaření je postavený na tom, že se věci předchystávají nebo jsou nějaké zbytky a pak se použije to, co je zrovna k dispozici. Prostě nedělám salát s vejci, když je nemám už uvařené, a strčím do něj tvrdý sýr. Když dělám salát jako doplněk k jídla, tak si zeleninu chystám v těch volnějších chvílích zatímco míchám věci v hrnci nebo na pánvi, nevěnuju tomu extra moc speciálního času. Pak je to rychlý.