| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jím především syrové ovoce a zeleninu a ořechy, takže kdybych měla jednu porci velikosti spojených rukou, asi budu mít vytrvale hlad. Jím hodně, velké porce, a když si počítám kalorie, kvůli rodině, tak i více, než bych měla, ale štíhlá jsem.
Snídani zpravidla vynechávám, nebo ji mám posunutu na 10h či dobu oběda, je to nějaký ovoce, třeba 4 pomeranče veliký + špnát, datle (nepočítám to), odpoledne opět nějaký ovoce - dvě manga, mražený banány 2-3ks, mražený borůvky, maliny ... to proto, že čerstý je málokdy, 4-6 jablek (různě, co je), ne vše dohromady ~t~
Večer pak buď ovoce - kupuji si různé sušené chleby, s hořčicí, nebo klidně dva kokosový ořechy, nebo salát s avokádem a zeleninou - okurka, rajčata ...
Mám ráda někdy ovocný šťávy - takže třeba řapíkatý celer + pomeranče, nebo jen samotný ovoce, nebo okurka s ovocem ... různě.
Večer jím o dost více, po večeři tak 100g semínek, ořechů ... jak kdy. Někdy taky ne, někdy si dám veganskou zmrzlinu, podle toho, na co mám chuť.
Sportuju teď méně, ale tak 4-5x týdně joga, spíše ale její rychlejší forma, chodit teď chodím velmi málo. A je mi skoro 50 ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.