Já jím především syrové ovoce a zeleninu a ořechy, takže kdybych měla jednu porci velikosti spojených rukou, asi budu mít vytrvale hlad. Jím hodně, velké porce, a když si počítám kalorie, kvůli rodině, tak i více, než bych měla, ale štíhlá jsem.
Snídani zpravidla vynechávám, nebo ji mám posunutu na 10h či dobu oběda, je to nějaký ovoce, třeba 4 pomeranče veliký + špnát, datle (nepočítám to), odpoledne opět nějaký ovoce - dvě manga, mražený banány 2-3ks, mražený borůvky, maliny ... to proto, že čerstý je málokdy, 4-6 jablek (různě, co je), ne vše dohromady
Večer pak buď ovoce - kupuji si různé sušené chleby, s hořčicí, nebo klidně dva kokosový ořechy, nebo salát s avokádem a zeleninou - okurka, rajčata ...
Mám ráda někdy ovocný šťávy - takže třeba řapíkatý celer + pomeranče, nebo jen samotný ovoce, nebo okurka s ovocem ... různě.
Večer jím o dost více, po večeři tak 100g semínek, ořechů ... jak kdy. Někdy taky ne, někdy si dám veganskou zmrzlinu, podle toho, na co mám chuť.
Sportuju teď méně, ale tak 4-5x týdně joga, spíše ale její rychlejší forma, chodit teď chodím velmi málo. A je mi skoro 50