Přidat odpověď
Adelaide, ale to je právě to, čím si nejsem tak jistá, jako před 10 -15 lety, když mě bavily "kvalitní potraviny".
Efekt tohoto marketingového plánu u běžně tlustých lidí (možná tedy ne u napsrostých disciplinářů, ale ti zas nebývají tlustí, že jo) je, že pacient v dobré víře sežere x krát víc tvarohů, šunek 98% masa , čoček, oříšků, avokád a jiných zaručených zdrojů bílkovin, vlákniny, komplexních sacharidů, vitamínů a jiných zázraků a k tomu, protože je člověk a ne stroj, občas pozře nějaký ten jed, že jo.
Výsledkem je roztaženej žaludek a neustálá potřeba něco jíst přikrmená přesvědčením, že je to zdravé a prospěšné.
Já si naopak myslím, že kdyby vás Monty vyslyšela, má klidně o 10 kg víc (vlastní příběh)
Předchozí