oblibu ústřic nechápu, za mne to nemá žádnou chuť... žabí stehýnka fajn, ale že by to byla kdo ví jaká bomba, to taky ne, chobotnice je dobrá tak na navýšení množství v darech moře (kdy každý doufá, že zrovna on jí zas tolik nedostane
)...
plíčky samostaně jsem asi nikdy nejedla, ale babička dělávala pajšl na smetaně a to bylo skvělý - jenže doma jím vnitřnosti jenom já a tak jsem to ani nikdy nezkoušela vařit... dost na tom, že i játra dělám maximálně pro sebe
jediná výjimka jsou husí játra (nastavená kouskem vepřových, ale to nepřiznávám), která dělám jednou do roka na sv. Martina s anglickou a brusinkama jako předkrm, to milujou všichni
a taky mám ráda šneky (po burgundsku i s bylinkovým máslem), ale sama jsem je taky nikdy nevařila...
a kopr mi nevadí akorát v nakládaných okurkách, jinak všude, nejím kvůli tomu skoro nikde lososa, neb každý má pocit, že bez kopru to nejde