| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejmladší je předškolačka. Ono to není tak, že by někdo vsunul nohu do dvěří a odmítl odejít, ale obvykle nastane taková (pro mne trochu trapná situace), kdy ti, které znám lépe a kamarádíme se zůstávají a ti ostatní se jaksi automaticky přidají. Někdy je tam cítit takový řekněme sociální nesoulad a opatrně našlapuji a hledám nekontroverzní téma (což bych řekla že se hledá stále složitěji, už ani to zdraví není nekonflikní půda). Takže to obvykle vyřeším tím, že všem něco naliju, oni se trochu picnou, ledy to prolomí, ale zase se pak nikomu nechce domů. Jsem byla zvyklá z Holandska psát na pozvánky nejen čas začátku, ale i konce oslavy, ale je to zbytečné. Už jsme měli dětskou oslavu do 10 hod. večer nebo to spontálně dopadlo i s přespáním dětí, takže ještě jsem musela řašit následné ráno, kdo si koho kdy vyzvedne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.