Naštěstí se na žádnou oslavu nechystám. Mám vůči nim totiž ambivalentní pocity. Jako k mnoha věcem a událostem. Líbí se mi jak oslavy vypadají idylicky. Ale jen zpovzdálí. Chtěla bych zažít pořádnou oslavu s pořádnými emocemi. Kde by všichni byli šťastní a pospolití nebo naopak napružení a vyříkávali si staré křivdy. Ale všechny oslavy, co jsem zažila, byly vlastně divný. Nevzpomínám si na žádnou, kdy bych si řekla "to byla, panečku, pěkná oslava". Pořádala jsem i oslavu bez oslavence, tomu se tam nechtělo. Takže mě oslavy nebavěji přitom je mi trochu líto, že vlastně ani neprobíhaji. A když probíhaji, jsou málo oslavné. Ale občas se s někym sejdeme i bez oslav.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.