Sally, díky, za srozumitelnost
Jinak z náhodných vzpomínek, 4 gymnazistky a jejich (fakt hezkej) spolužák, školní výlet s potrhlou třídní, stany, všichni plnoletí. Holky se hecovaly vzájemně, on byl plachý, nejdál se dostala zřejmě Alena, když se vrátila z lesíka se slovy "heleee - málem , ale jenom líbačka a vošahávačka", tam asi někdo někoho nutil k sexu, marně
Stála jsem v hloučku dospělých kamarádů, kde jedna byla víc připitá a nazdala, že si je s xypsilonem nějak blízká a ustavičně na něj dorážela, bylo to trapný, ale co už, jak zpívají Wohnouti " tomu se říká přátelství", on ale taky něco v palici měl, tak místo aby byl donekonečna jemný a taktní, v jednu chvíli povídá "nechrochtej a dej mi pokoj". Dívka se mu to těžko zapomínala, mimojiné zatepla zařídila, aby jeho žena věděla, že "to na ni zkoušel"
Ani jeden z výše zmíněných mužů ale nikdy nepokládali to, co se jim dělo, za sexuální násilí, jenom za trochu blbej večer.
Je mi líto všech, co se dostali do rukou psychopatů, násilníků a sadistů bez ohledu na pohlaví. Myslím si, že by měli být za skutečné znásilnění nekompromisně trestáni.