Hanko, doma bych to nedělala... ryba musí být podchlazená (aby se zabily bakterie) a to si nejsem jistá, že je zajistitelné z domácích zdrojů (minimálně ten převoz z obchodu domů, navíc nevím, jestli může být mražená, jestli to pak nebude hnusný). Dále musí se to umět krájet. Prostě to riziko, že to bude hnusný a ještě z toho něco chytnete, mi přijde příliš veliké.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.