Přidat odpověď
Inko, opravdu nemíníme jezdit co tři až sedm dny 50km všichni. Trávit tím tři hodiny nepřijde normální. Kvůli testům. A ny ty byla moje reakce.
Jde mi o testy.
Vcera se bylo. Hromadně. Bohužel za týden už to misto neexistuje. Takže
Manžel se dověděl, že s zadankou od DR se dostane. No jo, ale on měl do 12 a v 11:45 už telefon nebere. A teď už je to jedno.
Syn tam prostě ukecal. Je to potupný. Kvůli tomu, že se podívá po xx měsících do školy.
Mladší naštěstí nic nepotřebuje.
Bydlím ve městě. Myslím si, že to je dovolenou, kam už všichni 14 dní jezdí a taborama.
A další problém testovací místo zrušeno a druhý má do 15h.
A naši ty musí pokaždé 30km. U nich se testuje jednou týdně, musí se hlásit předem. Fronty.
A fakt jediný měsíc kdy to bylo jak tu všichni píšou to funguje v Praze i u nás v květnu do půlky.
O očkování mi vůbec nejde, to je mi ukradený. To jsem zmínila jen bokem. Jak se to zvrtne.Z místa kam se jezdilo ještě ten den,je průšvih kvůli dešti. Mimo jiné v jiných městech Tě bodnou ještě ten den co dorazí pin2. Sice taky výlet, ale Praha dobře nevychází.. Navíc co vím tak ani když se zaregistrujes v jeden den v třech minutách. pIn2 dorazí všelijak. Jak se to generuje by mě zajímalo.
Předchozí