TaJ ja akonahle som piekla podla navodu (teplota a dlzka pecenia) tak som mala bud zdrcnutu placku alebo kamen (kysnute cesto). Odkedy peciem pri vysokej teplote a kratsie tak su vsetky kolace, piskoty, bublaniny, kysnute... vynikajuce. Ono to bude asi rurou. Fakt by som skusila poriadne zdvihnut teplotu a skratit cas. Idealne sledovat cez sklo na dvierkach ako sa cesto dviha.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.