Jo, to znam. Ja jsem byla jako tvuj partner a byla jsem z toho nestastna. Pak se to ale najednou zlomilo, uz toho bylo moc a ted razim heslo "My zijeme, starneme, opotrebovavame se a dostavame rany a jizvy, stejne jako veci okolo nas. A je to tak ok."
Taky jsem pred 10 lety chtela drevenou pracovni desku ale nastesti mi to tehdy nas planovac kuchyne vymluvil. A zaroven prisla jako novinka na trh folie na pracovni desky ve vzhledu a strukture dreva. Doted vypada moc dobre.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.