Valkýro, do 100 tisíc i se spotřebiči? Tomu se mi moc nechce věřit, že to půjde. Před osmi lety jsme pořizovali do novostavby kuchyni a rozpočet byl 150 tisíc na velkou kuchyni s prac. deskou cca 4 metry ve tvaru "U". Dost se truhláři nadřeli, aby to splnili. Vyšlo to a mám ji, vešli jsem se do ceny, ale vysloveně tak tak a dodnes úplně nevím, jak to firma udělala, že spotřebiče zůstaly, ale cena se přizpůsobila dolů do těch 150 tisíc. Kuchyně je z bílého korpusu, kombinace dvou barev dvířek, za linkou bílý korpus, imitace mramorové pracovní desky, nerezový dřez. Jsem s ní moc spokojená a kromě lednice nám zatím vše zůstalo a spolehlivě to slouží (až na pár vyměněných pantů). Levná lednice byla vysloveně cesta stranou a jsem moc ráda, že jsme se jí už zbavili! Co bych možná ještě časem ráda vyměnila je dřez za granitový(začíná se mi líbit), ale i s tím nerezovým se dá hezky fungovat... V dnešní době, kdy veškeré ceny šly nahoru se mi opravdu nechce věřit, že by šla velká kuchyně i se spotřebiči do 100 tisíc.