Přidat odpověď
Proč? Stojí tam v podstatě to, že jsem se ještě nesetkala s nikým, kdo by byl schopný nějak dokázat, nebo kvantifikovat takové riziko. Zrovna tohle je informace, kterou jsem na internetu už nějakou dobu hledala a i po důkladném hledání jsem stále dokola nacházela pořád dokola jenom tu samou frázi "po interrupci hrozí riziko neplodnosti" (což zase tak trochu popuzovalo mě) a to jak od laiků, tak i od lékařů, ale nikde žádnou kvantifikaci (jediné, co jsem objevila byla zmínka o cce. 15% - 20% pravděpodobnosti neplodnosti po umělém ale i spontánním potratu, ovšem pak jsem našla zase jinou studii, která uváděla taktéž 15% až 20% riziko neplodnosti a to zcela bez ohledu na prodělání interrupce či samovolného potratu). Takže pokud bys měla nějakou studii, která by odkazovala na nějaké konkrétní číslo (alespoň přibližné), které by tomu tvrzení dodávalo nějakou validitu, tak sem s ním, budu za to opravdu ráda, protože jsem něco takového hledala už dlouho ač bezúspěšně a mohla bych si konečně ujasnit, jak velké to riziko tedy je.
Předchozí