řízky mi přijdou jako docela šikovné jídlo pro grupu s neznámými chuťovými preferencemi, akorát mi přijde nešikovné, že se nemůžou smažit v kdovíjakém předstihu, v troubě zas nemůžou strávit mládí, takže těsně před obědem bych musela stát hodně v kuchyni. Pro větší skupiny dělám proto radši buď dušená jídla, co se dají pak jen ohřát, nebo dělám švédský stůl (přinesu druhý menší stůl a dám ho ke stěně a tam naservíruju teplé, studené i sladké věci a hosté si jddou s talíři pro co chtějí a pak si to jdou sníst normálně k velkému stolu). Ale u většiny návštěv chuťové preference znám. Nebo si rovnou přímo "objednají" :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.