Přidat odpověď
Mám je ráda - když je to teda tak, že si člověk může vybrat. Nemůžu moc lepek, takže covidová opatření alá "na snídani dostanete stoletý zatavený muffin nebo sendvič" mi fakt moc nepomohla.
Nejvíc jsem si užila snídani v jednom hotelu, kde dávali teplé ovoce (borůvky, maliny, jahody), zřejmě to bylo myšlené na wafle, ale já si to dávala do jogurtu / cottage - od té doby si to tak dělám doma k snídani.
Hotelové snídaně považuju za účelné - najíme se (právě i ta vejce nebo tak, něco důkladnějšího), protože pak můžeme oběd nějak ošidit - a pak jdeme na pořádnou večeři. Z USA - lidi si běžně balí věci od snídaně, spousta lidí raději jí na pokoji než v jídelně - a i my jsme si občas brali věci jako třeba vejce natvrdo nebo jogurt. Když zaplatím $$$ za hotel, tak mi fakt nepřijde divný odnést si jedno vejce natvrdo a dva jogurtky (všechno položky pod dolar)
Ke covidovým pakárnám - jako paní servírující věci jako v bufetu byla OK (hotel nebyl narvanej, byl čas si to objednat), nejhorší asi byl rádobyluxusní hotel, kde jsme si snídani na ráno večer objednali - a ráno jsme měli za dveřma tašku se snídaní. Já jsem si objednala omeletu (viz. nemůžu lepek) a přišla mi mikrovlnkovatelná mražená omeleta zatavená v igelitu. Jako ok, mikrovlnkovala se v igelitu v mikrovlnce - ale co dál? Hotel kvůli covidu prý nesměl dávat talíře, ani papírové, natož příbory... nevím, jak si to představovali - jako že budu omeletu jíst z ručníku, nebo lízat z prostěradla, nebo jak jí vůbec (horkou) dostanu z té mikrovlnky?
Předchozí